Weboldal karbantartás, biztonsági mentés, kárelhárítás

Ha van már egy jól működő weboldalad, de nem értesz a weboldal technikai részéhez, illetve fontos neked a biztonság, akkor segíthetek neked. Továbbá, ha már megtörtént a baj, feltörték a weblapod, akkor is számíthatsz rám.

weboldal karbantartás

Weboldal karbantartás csomagok

Negyedéves

15.000
Ft-tól
  • weboldal karbantartás negyedévente
  • biztonsági mentés negyedévente

Havi

10.000
Ft-tól
  • weboldal karbantartás havonta
  • biztonsági mentés havonta

Kárelhárítás

Feltört vagy meghibásodott weboldal esetén
25.000
Ft-tól
  • vírus, kártékony kódok eltávolítása
  • visszaállítás biztonsági mentésből (ha van)
  • weboldal karbantartás
  • biztonsági mentés

Gyakran ismételt kérdések

Mielőtt kérdeznél, kérlek nézd meg az alábbiakat.

Ha a havidíjas konstrukciót választod, akkor a megbízás mindig az adott hónapra szól, amikor előfizetsz. Ennek a kezelése teljesen rugalmas, hiszen bármikor kisebb csomagra válthatsz, illetve lemondhatod, ha így döntesz.

Ha éves szerződést vállalsz, akkor vállalom, hogy ha bármilyen probléma éri a weboldalad, pl feltörik, összeomlik, akkor a hibát helyrehozom. Mindezt külön díjazás nélkül.

Ha a negyedéves konstrukciót választod, akkor a megbízás mindig az adott 3 hónapra szól, amikor előfizetsz. Ennek a kezelése teljesen rugalmas, hiszen bármikor magasbb csomagra válthatsz, illetve lemondhatod, ha így döntesz.

Viszont ebben az esetben, ha feltörik a weboldalad, akkor azt csak külön díjazás ellenében tudom elvállalni.

A szerződések 99,99% elektronikus úton kötődnek az eszerzodes.hu rendszeren keresztül. Az eszerzodes felületén kötött szerződések teljesen megfelelnek a hatályos magyar és európai jogszabályoknak. Amennyiben elfogadtad az árajánlatomat, kapsz egy email-t, hogy elkészült a szerződésed. Ezt te bármikor meg tudod tekinteni és alá tudod írni bármilyen okostelefonon, tableten, vagy számítógépen.

A szerződést megkötését követően, minden hónap első munkanapján küldök egy online díjbekérő számlát a Billingo számlázó segítségével, amely az adott hónapra szól.

A konzultáció, illetve az egyeztetés az online térben zajlik, Skype vagy Google Meet segítségével.

A tartalmakat mindig a megbízónak kell elkészíteni, illetve elküldeni nekem email-ben. Egyik mentor csomag sem tartalmazza ennek előállítását.

Tudok segíteni a tartalom elkészítésében, gondolok itt a szövegírásra, képkeresésre, de ezek mindenképpen egy másik megállapodás tárgyát képezik. 

A rövid válaszom az, hogy: nem.

A karbantartás csomagokat azoknak az ügyfeleimnek van kitalálva, akiknek én készítettem el a weboldalát. Más által készített weboldal karbantartását nem vállalom.