Szerbusz...

Nagy Olivér Attila vagyok

Az egész azzal kezdődött, hogy 2007-ben a BKF (ma már Budapesti Metropolitan Egyetem) szakmai gyakorlatán rájöttem arra, hogy hiába szeretek írni, de nagyon nem nekem való a szerkesztőségi lét pörgése, illetve a napi minimum 5 hír megírása. Viszont a Web 2.0, a blogok, és a webszerkesztés világa teljesen beszippantott. Tudtam, hogy ezen a területen kell tovább tanulnom és dolgoznom.

Annyira, hogy 2007-ben a BKF-s évfolyamtársaimmal, illetve más egyetemek hallgatóival megalapítottam egy online kulturális magazint, a Munició-t, amellyel 2008-ban megnyertük a DUE 1. helyezését.

Azt itt megszerzett szakmai tapasztalataimnak hála tettem egy kitérőt a munkavállalók rögös világában, amely nem sült el túl jól. Rögtön egy online magazinhoz vettek föl egy munkatársammal együtt, hogy tervezzük át annak online jelenlétét. Ezt mi meg is tettük. Egy hónap múlva prezentáltuk a terveket, amely a tulajdonosnál tetszést aratott… majd szó szerint másnap elbocsátottak. A „sluszpoén” az volt, hogy a terveket jelentős részét végrehajtották, sikerrel, ámde akkor már nélkülünk. Akkor nagyon igazságtalannak éreztem ezt, és nagyon nehezen emésztettem meg a történteket.

Ekkor döntöttem úgy, hogy inkább a magam útját kívánom járni, és inkább így kívánok segíteni az embereknek. A döntésemet 2009 tavaszán tett követette, Municiopress néven elindítottam saját vállalkozásomat.

Tovább fejlődésemet weboldal készítőből az adta, hogy én hiába készítettem el egy profi weboldalt, de számos ügyfelemnél az online jelenlét csak frusztrációhoz és totális kiábránduláshoz vezetett. Elemzéseim során ennek oka, vagy a helytelenül felépített online stratégia, vagy a nem megfelelő online eszközök alkalmazása, vagy sokkal inkább mindezek teljes hiányára volt visszavezethető.

Éppen ezért 2015-től fokozatosan szélesítettem az ismereteimet, hogy minél jobban tudjak segíteni az ügyfeleim problémáinak megoldásában. Sokat köszönhetek Damjanovich Nebojsa-nak, az online- és inbound marketing ismereteimért. Szilágyi Balázsnak, Szuhi Attillának és Sipos Csabának a keresőoptimalizálás területén. Valamint Görög Ádámnak a webshopok, az online fizetés és számlázási módszerek ismereteiért.

2021-ben úgy döntöttem, hogy a felhalmozott ismereteimnek hála ideje megújulni. Éppen ezért megszüntettem a MunicioPress-t, és a saját brandem alatt folytatom a tevékenységemet.

Nagy Olivér Attila

A megvalósításban hiszek, nem az álmodozásban.

A partnered kívánok lenni, nem egy tucat kivitelező a sok közül.

Igyekszem többet adni, mint amit elvársz, és jobbat, mint amire számítasz.

A megbeszélt határidő szent és sérthetetlen.

Nem én vagyok a legolcsóbb a piacon és nem is kívánok az lenni.