Tartalommenedzsment

Sokan azt hiszik, hogy ha végre elkészült a céges weboldaluk, akkor már nincs is semmi teendő. Legfeljebb a tengernyi érdeklődőt kell informálniuk egy-egy árajánlattal.

Rossz hírem van, mert sajnos nem így van. Ahhoz, hogy működjön az online marketing rendszeresen kell különböző tartalmakat gyártani, feltölteni, illetve karbantartani. Tehát a neheze csak innen indul.

tartalommenedzsment

A sikeres online jelenlét pillérei

Heti 1 cikk, blogposzt a weboldalon

A termékek, szolgáltatások, illetve a vállalkozás adatainak frissítése

Technikailag rendszeresen karbantartott weboldal

Heti 3 poszt a Facebook vagy Instagram-on

Feliratkozók gyűjtése a hírlevél adatbázisba, illetve rendszeres hírlevél kiküldés

Állandóan futó Google és/vagy Facebook hirdetések

Elgondolkodtál a következő kérdéseken?

A válasz egyértelműen IGEN!

Azért IGEN, mert végérvényesen elmúltak azok az időszakok, amikor csak egy-egy marketing csatorna, mint például egy weboldal, vagy Facebook oldal elegendő a sikerhez. Ma már a különböző marketing csatornákat kell mixelni, hogy felkeltsük a vásárlók figyelmét, ennek következményeként mi is megrendelőkhöz jussunk.

Természetesen nem minden vállalkozásnak van szüksége például az Instagram-ra, mert nem ott éri el a vevőközönségét. Semmi gond nincs ezzel. De akkor biztosan sokkal több energiát kell fektetnie például különboző tartalmak írásába és feltöltésébe.

Éppen azért már csak két kérdésem maradt

tartalommenedzsment 02

Éppen ezekre a problémák megoldására hoztam létre a Prémium Mentor csomagokat

Mit tartalmaznak a csomagok?

Tartalom feltöltés

Egy új cikket, blogbejegyzést, illetve terméket feltölteni a weboldalra nem egy bonyolult művelet. Mindössze a szöveget kell megfelelően formázni és tagolni, illetve a mellékelt képeket kell méretre vágni és optimalizálni, hogy mind az olvasó, mind a Google szeresse. Ez mindössze 5-15 perc bonyolultságtól függően… de csak akkor, ha már korábban legalább 1000 darabot feltöltöttél. Ezt a tanulási folyamatot kihagyhatod, ha rám bízod magad.

Hírlevél kezelés

Ugyanúgy, mint a blogbejegyzéseknél, a hírlevelek esetében is elvégzek minden tartalom feltöltést, kiküldési időzítést és egyéb beállításokat. Neked nem kell a hírlevélküldő rendszer használatát is megtanulni.

Közösségi média kezelés

Feltöltöm és időzítem a közösségi média megjelenéseket. Mindezt úgy, hogy folyamatosan ellenőrizni fogom a követőid aktivitását és szokásait, hogy akkor tudjak publikálni, amikor  azt a lehető legtöbben láthatják.

Ha még nincs Facebook vagy Instagram oldalad, akkor létrehozok egyet, és megcsinálom az alapbeállításokat.

Hirdetéskezelés

Beállítom a Google Ads (régebben Google Adwords) és a Facebook hirdetéseket, és heti jelentést küldök azok teljesítményéről.

Weboldal frissítés és karbantartás

A weboldalad technikailag három összetevőből áll, amelyek nélkülözhetetlenek a weboldal működésében: 1. WordPress, amely a weboldal motorja; 2. a sablon, amely a weboldal kinézetért felel; 3. és különböző beépülő modulokból (plugin), amelyek különböző funkciókat látnak el.

A fejlesztők folyamatosan dolgoznak azon, hogy az előbb felsorolt elemeket korszerűsítsék, legyen szó valamilyen új funkcióról, vagy egy hibajavításról. Ha ez megtörténik, akkor a weblap szól, hogy érdemes ezt vagy azt az elemet frissíteni.

Ezeket a frissítéseket én egy héten belül telepítem a honlapodra, és tesztelem, hogy minden rendben működik-e. Ha nem, akkor vagy javítom a hibát, vagy visszaállítom a weboldal egy olyan verzióját, amelynél minden rendben működött.

Biztonsági mentés

Rendszeres alkalommal végzek biztonsági mentést a weboldalon, hogy ha bármi baj történik, mint például feltörik a weboldalt, vagy valamilyen más hiba lép fel, akkor ne kelljen minden a nulláról kezdeni.

Kárelhárítás

Ha pedig mégis bekövetkezik a “baj”, akkor a problémát észlelve azonnal megkezdem a hiba kijavítását, valamint a weboldal helyreállítást a korábbi biztonsági mentésből.

Prémium mentor csomagok

Alap
18.000
Ft/hó
 • havi 1 cikk/blogposzt feltöltése
 • heti 1 Facebook/Instagram poszt feltöltése
 • weboldal karbantartás havonta
 • biztonsági mentés havonta
 • kárelhárítás weboldal feltörés esetén

Üzleti

55.000
Ft/hó
 • heti 1 cikk/blogposzt feltöltése
 • heti 3 Facebook/Instagram poszt feltöltése
 • heti 1 hírlevél időzítése
 • weboldal karbantartás hetente
 • biztonsági mentés hetente
 • kárelhárítás weboldal feltörés esetén

Üzleti plussz

120.000
Ft/hó
 • korlátlan cikk/blogposzt feltöltése
 • heti 5 Facebook/Instagram poszt feltöltése
 • korlátlan hírlevél időzítése
 • hirdetéskezelés
 • weboldal frissítés hetente
 • biztonsági mentés 24 óránként
 • kárelhárítás weboldal feltörés esetén

Egyik csomag sem igazán illik rád?

Vagy másként szeretnéd varriállni?

Gyakran ismételt kérdések

Mielőtt kérdeznél, kérlek nézd meg az alábbiakat.

Ha a havidíjas konstrukciót választod, akkor a megbízás mindig az adott hónapra szól, amikor előfizetsz. Ennek a kezelése teljesen rugalmas, hiszen bármikor nagyobb vagy kisebb csomagra válthatsz, illetve lemondhatod, ha így döntesz. Kérlek, legkésőbb az adott hónap végén jelezd felém email-ben, hogy milyen változást szeretnél.

Kiknek javasolt: elsősorban azoknak a vállalkozóknak szoktam javasolni, akiknek a biznisze szezonális. Például van egy erős nyári, és/vagy egy téli időszakuk, de ezeken kívül nem kívánnak több erőforrást áldozni az internetes jelenlétükre, mert nincs értelme.

Ha valamelyik éves díjcsomagot kéred, akkor szerződésben vállalod, hogy 1 évig nem szünteted meg a szerződést, ezért én kedvezményesebb áron dolgozom neked, mintha azt havonta megújítanád. Konkrétan így egy hónap díját ajándékba adom neked. Természetesen nagyobb csomagra bármikor válthatsz.

Kiknek javasolt: elsősorban azoknak a vállalkozóknak szoktam javasolni, akik arra törekszenek, hogy lehetőleg az egész évben egyenletesen legyenek megbízásaik, szélsőséges kiugrások nélkül, illetve nem szezonális a vállalkozásuk.

A szerződések 99,99% elektronikus úton kötődnek az eszerzodes.hu rendszeren keresztül. Az eszerzodes felületén kötött szerződések teljesen megfelelnek a hatályos magyar és európai jogszabályoknak. Amennyiben elfogadtad az árajánlatomat, kapsz egy email-t, hogy elkészült a szerződésed. Ezt te bármikor meg tudod tekinteni és alá tudod írni bármilyen okostelefonon, tableten, vagy számítógépen.

A szerződést megkötését követően, minden hónap első munkanapján küldök egy online díjbekérő számlát a Billingo számlázó segítségével, amely az adott hónapra szól.

A munkával kapcsolatos anyagokat (szöveg, kép, videó) csak email-en tudom elfogadni.

A konzultáció, illetve az egyeztetés az online térben zajlik, Skype vagy Google Meet segítségével.

Mivel te egy elfoglalt vállalkozó vagy, ezért én minél jobban igyekszek tehermentesíteni téged. Két dologban viszont elengedhetetlen a közreműködésed, mert különben én sem tudok haladni:

 1. Havonta egyszer átbeszélni a stratégia terveket, illetve megbeszélni az eredményeket, hogy hogyan tovább.
 2. A tartalmak előállítása… ebben tudok segíteni, lásd lentebb.

A tartalmakat mindig a megbízónak kell elkészíteni, illetve elküldeni nekem email-ben. Egyik mentor csomag sem tartalmazza ennek előállítását.

Tudok segíteni a tartalom elkészítésében, gondolok itt a szövegírásra, képkeresésre, de ezek mindenképpen egy másik megállapodás tárgyát képezik. 

A rövid válaszom az, hogy igen.

A mentor csomagok elsősorban azoknak az ügyfeleknek van kitalálva, akiknek én készítettem el a weboldalát, de más lehetőségektől sem zárkózom el.