Ügyfeleim mondták

puskas levente 20220304

Puskás Levente

5/5
Több, mint tíz éve vagyok Olivérrel üzleti kapcsolatban. Ezalatt többször megbizonyosodtam arról, hogy jó szakember, érti a dolgát, és el is tudja magyarázni nekem, hogy mit, miért csinál, és egy döntésemnek milyen következményei lehetnek. Gyorsan reagál a megkeresésekre, a jól végzett munkájára mindig számíthatok.
5/5
Több mint tíz éve dolgozunk együtt, kapcsolatunk munkatársi és baráti a mai napig. Kéréseimet mindig gyorsan és szakszerűen megoldja, nem volt közöttünk az évek alatt semmiféle nézeteltérés. A honlapomat is ő készítette és felügyeli mind a mai napig. Munkakapcsolatunk töretlen és jól működik.
drlollokzoltan 20220124

Dr Lollok Zoltán

dr trenyisan mate 20220124

Dr Trenyisán Máté

5/5
Olivért egy kedves barátom ajánlotta ügyvédi honlapom elkészítéséhez. A tipp remek volt, Olivér személyében egy kiváló szakembert ismertem meg. Úgy kaptam segítséget, hogy közben az elképzeléseim és elvárásaim összegyúrta a szakmai elképzeléseivel, a honlap jellegével és annak céljával. Munkáját a pontosság és a precizitás jellemzi. Sohasem kellett várnom rá, mindent a megbeszélt határidők szerint teljesített. Bátran tudom ajánlani mindenkinek, aki szakembert keres.
5/5
Olivérrel egy közös projekt kapcsán ismerkedtünk meg, ennek már több mint 10 éve. Gyakorlatilag együtt kezdtük a vállalkozásunk beindítását. Nem túlzás azt mondani, hogy neki is köszönhető, ahol most tartok. Hogy elejétől fogva megbízható, átlátható, rendkívül hasznos kulcsszavakkal ellátott weboldalam volt/van. Naprakészen frissít, karbantart és, ha valamilyen ügyes-bajos dologgal zargatom 24 órán belül teljesíti a kérést. Évről évre bővíti ki ügyfélkörét, ami a kiemelkedő kommunikációs készségének köszönhető. 12 év ismerettség alatt jó barátokká váltunk, segítjük egymást, ahol tudjuk. Ha valakinek, nekem elhihetik: Olivér rendkívül megbízható, konstruktív partner lesz a vállalkozásában!
Kiss Ernő

Kiss Ernő

Dankó Péter

Dankó Péter

5/5
Először sokat gondolkodtam, hogy megbízzak-e egy vadidegent a honlapom elkészítésével. Vajon megtérül? De Olivérrel való találkozásomat követően azt kérdeztem magamtól, hogy: Miért nem tettem meg ezt korábban! Az első találkozásunkkor, a konstruktív, előrelátó, nem nyomulós kérdéseivel meggyőzött, hogy köztünk simán fog menni minden. Úgy is lett. Olivér javasol, terelget, hogy a számomra legmegfelelőbb eredmény szülessen és időre elkészít mindent amit megbeszéltünk. Amit szeretek Olivérben és amiért jó szívvel ajánlani tudom, hogy folyamatosan fejleszti magát, mindig naprakész és lehet adni a szavára (mely manapság ritkaság). Egy olyan biztos tudás van mögötte, amit kellemes személyisége tovább fokoz. A honlapjaim amiket a kezeire bíztam, többszörösét hozták be annak, amibe került. Hívd fel ma és keress egy időpontot Olivérrel!
Olivér készítette weboldalamat, amit - az eltelt idő és és az eredmények igazolnak - jó döntés volt. Kreatívan és segítőkészen végzi munkáját, melynek során kéréseimet építő jellegű szakmai javaslataival igényesen teljesíti. Kapcsolatunk sikeres és tartós a mai napig.
dr csikos janos 20220201

Dr Csikós János

dr hamvas ferenc 2015

Dr Hamvas Ferenc

Olivért évekkel ezelőtt ismertem meg, amikor elhatároztam, hogy a működésemhez honlapra volna szükségem. A korábbi honlapomat olvasva, amit magam barkácsoltam, nagyon udvariasan és egyáltalán nem tolakodóan felajánlotta a segítségét abban, hogy milyen kihasználatlan lehetőségeimet fejlesztve tudná a munkámat hatékonyabbá tenni. Első pillanattól kezdve pontosan megértette, hogy mik az elképzeléseim egy új honlapról és annak működéséről, azt tűpontosan úgy is prezentálta, és a javaslataival abszolút partner volt mindenben, ami a zavartalan és felhasználóbarát működést biztosította. Udvarias, kedves és szerény embert ismertem meg benne, aki számára a partner-elégedettség és nem a művészi önmegvalósítás volt a fontos. Nem arccal a kassza felé dolgozott, a szerénysége az áraiban is megnyilvánult. Az együttműködésünk azóta is töretlen, folyamatosan karbantartja az oldalamat, és bármi problémám is van, mindig segítőkészen elérhető. Akiknek ajánlottam, tudomásom szerint ugyanezen a véleményen vannak. Mindenkinek ilyen munkatársakat kívánok!
Mindenkinek bátran ajánlom Olivér munkáját, hiszen közel 10 éve ismerem. Mindig gyors, rugalmas és figyelmes megoldás jellemezte az ügyfélkezelésüket!
Sánta Endre

Sánta Endre

Törőcsik János

Olivérrel kb. 3 éve ismerjük egymást. Egy ajánlás révén kerestem meg. Megbízásainkat mindíg pontosan, megbízhatóan teljesíti.